Badkamer

Badkamer ideeën

Advies inrichting sanitair, tegels en badkamermeubel

De badkamer is een ruimte in huis waar we dagelijks veel tijd doorbrengen. We verblijven er na opstaan en nemen een lekkere douche.

Overdag bekijken we onszelf er even in de spiegel voordat we de deur uitgaan. En voor het slapen gaan is de badkamer de plaats waar we wassen en tandenpoetsen.

Onbewust brengen we veel tijd door in de badcel die bouwkundig vaak als natte groep wordt aangemerkt. Een ruimte in huis die helemaal naar persoonlijke smaak en eigen inzicht gemaakt wordt.

 

Badkamer uitzoeken

Logisch dus dat we veel tijd en geld besteden aan het uitzoeken, kopen en verbouwen van de badcel en bad accessoires. Een badkamer is intiem en erg persoonlijk plaats in huis, naast praktisch gebruik ook geschikt voor relaxen en ontspanning. Hiervan maken we graag een eigen plekje waarbij we ons prettig voelen en echt trots op kunnen zijn.

Wat we als mooi ervaren is voor iedereen persoonlijk. Het praktische ontwerp van een goed ingedeelde badkamer heeft minder met gevoel en sfeer te maken en alles met ergonomie van de mens.

 

Kies voor lange termijn

Wat niets is mooier dan een stijlvolle badkamer met die ook nog eens praktisch en ergonomisch is in het dagelijks gebruik. Rekening houdend met duurzaamheid, het milieu en gebruikskosten op de lange termijn.

Deze combinatie is een  goed maar vaak onderbelicht uitgangspunt bij de verbouwing van iedere badkamer. Alles wat met een praktisch ontwerp samenhangt vind je hier per aandachtspunt uitgewerkt.

 

Zo krijg je nieuwe ideeën voor een goed doordacht ontwerp:

 

 

Klik per onderwerp door voor meer informatie over hoe je dit slim in je verbouw plannen kunt meenemen. In de natte cel is veel mogelijk en vraagt extra aandacht voor optimaal plezier.

Overweeg de praktische tips waaraan je mogelijk nog jaren gemak van zult hebben. En ontdek de geld besparende adviezen voor de korte en lange termijn.

 

Zo verdient de badkamer verbouwing investering zichzelf mogelijk terug!

Home Badkamer